Fotografija bebe u 7. nedelji razvoja jasno pokazuje da je to ljudsko biće

Neverovatna fotografija bebe u 7. nedelji razvoja, koju je postavila majka nakon spontanog pobačaja, nedvosmisleno pokazuje da su nerođene bebe ljudska bića.

Fotografiju je napravila majka po imenu Karla nakon što je izgubila bebu u spontanom pobačaju, a prenela je organizacija „Spasimo rode” (Save the Storks). Na njoj se vide maleni prsti na rukama i nogama, bebino lice, oči, nos, pa čak i mozak (kroz tanku kožu i još neočvrsle kosti), i ona jasno pokazuje da nerođene bebe u ranim fazama razvoja nisu samo „bezlične mase tkiva i ćelija”, kao što to abortivna industrija tvrdi.

Uz fotografiju, Karla je napisala zašto je poželela da podigne svoj glas u zaštitu dostojanstva života svakog začetog deteta:

„Neki će se zapitati, zašto se ona toliko zalaže za pravo na život? Evo zašto – ovo je moja beba u sedmoj nedelji razvoja, u februaru 2014. godine.

Slika nije savršeno jasna, ali vide se njegovi prstići, mozak, okice, i mogu da zamislim kako je otvarao usta dok je još bio živ.

Bebo naša, zauvek ćeš biti u našim srcima! Molim se za to da te jednog dana zagrlim.”

Prema veb-sajtu Baby Center, namenjenom trudnicama i majkama, na kom trudnice između ostalog mogu da se obaveste o razvoju bebe u materici, beba u sedmoj nedelji razvoja izgleda ovako: „ispod tanane kože vide se malene vene”, a razvijaju se i obe hemisfere bebinog mozga. Jetra „proizvodi crvena krvna zrnca”, a beba već ima slepo crevo i pankreas.

Ova fotografija nam otkriva čudesan razvoj živog ljudskog bića u materici.

 

Autor: Beki Je

Prevod: Marija Stajić

Izvor:Stunning photo of baby at 7 weeks shares humanity of preborn children

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*