Фотографија бебе у 7. недељи развоја јасно показује да је то људско биће

Невероватна фотографија бебе у 7. недељи развоја, коју је поставила мајка након спонтаног побачаја, недвосмислено показује да су нерођене бебе људска бића.

Фотографију је направила мајка по имену Карла након што је изгубила бебу у спонтаном побачају, а пренела је организација „Спасимо роде” (Save the Storks). На њој се виде малени прсти на рукама и ногама, бебино лице, очи, нос, па чак и мозак (кроз танку кожу и још неочврсле кости), и она јасно показује да нерођене бебе у раним фазама развоја нису само „безличне масе ткива и ћелија”, као што то абортивна индустрија тврди.

Уз фотографију, Карла је написала зашто је пожелела да подигне свој глас у заштиту достојанства живота сваког зачетог детета:

„Неки ће се запитати, зашто се она толико залаже за право на живот? Ево зашто – ово је моја беба у седмој недељи развоја, у фебруару 2014. године.

Слика није савршено јасна, али виде се његови прстићи, мозак, окице, и могу да замислим како је отварао уста док је још био жив.

Бебо наша, заувек ћеш бити у нашим срцима! Молим се за то да те једног дана загрлим.”

Према веб-сајту Baby Center, намењеном трудницама и мајкама, на ком труднице између осталог могу да се обавесте о развоју бебе у материци, беба у седмој недељи развоја изгледа овако: „испод танане коже виде се малене вене”, а развијају се и обе хемисфере бебиног мозга. Јетра „производи црвена крвна зрнца”, а беба већ има слепо црево и панкреас.

Ова фотографија нам открива чудесан развој живог људског бића у материци.

 

Аутор: Беки Је

Превод: Марија Стајић

Извор: Stunning photo of baby at 7 weeks shares humanity of preborn children

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*